onsdag 23. september 2009

Vakre Toscana

Vel hjemme fra en etterlengtet uten-barn-tur vil jeg vise dere noe av alt det vakre vi så og opplevde i området rundt Siena og Montalcino i Italia! Det var overveldende bra - oxo for en gravid ikke-rødvins-drikkende shoppingjente!Første natta tilbragte vi på en borg - Borgo Pretale - ett vakkert, stille sted med basseng, tennisbane og flotte naturområder. Men det holdt med en natt. Så rettet vi nesa mot Montalcino. Dette er en flott by, på "toppen av verden" som er vel verdt ett besøk. Vi skal difinitivt tilbake dit og være minst 3 dager! Masse vakre byggninger, små restauranter og butikker fantes i alle smågatene rundt i det som virket som en labyrint i oppoverbakke!

Litt shopping ble det heldigvis siste dagen, da vi var så heldige å komme over ett marked i byen Volterra. Litt klær, smykker og etpar interiørting ble med hjem da. Dette får dere se i et innlegg senere!
Klem fra Camilla

4 kommentarer:

 1. Welcome back from Italy! Happy to hear you enjoyed your stay in my region!
  Happy new day!
  Vale

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en fin tur. Skulle gjerne vært i Toscana en vakker dag! vibeke :-)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min - alltid kos når nye titter innom :o)

  Angående malingen jeg har brukt, så er det stoffmaling fra Panduro, som heter Setacolor. Malingen strykefikseres etter at den er tørr.

  For en herlig tur det ser ut til at du har hatt. Elsker å reise, og disse bildene fristet...

  Ha en fin kveld videre og en herlig kommende helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Dere er jo på farten da!
  Godt at dere fikk kosa dere...
  Jeg skal prøve å få ned noen nettsider som legger ut bilder på en mail til deg senere. Jeg er i Ørsta en tur og besøker søstra mi, så jeg skal finne frem litt til deg når jeg kommer hjem.
  Snakkes!! Klem fra Tove

  SvarSlett

Koselige tilbakemeldinger