tirsdag 24. mars 2009

Funn fra Spania


En slik lampe hadde jeg lenge hatt lyst på, men den var veldig dyr tom i Spania, så jeg valgte å drøye den litt. Men da jeg og ei venninne var på jentetur til Althea i Spania, var jeg så usannsynlig heldig at jeg fant denne lampen i en container!!! Manglet 3 glass og trenger ny ledning da men... det er jo småtteri i forhold til å kjøpe den ny! Heldige meg! ;)
Det eneste jeg er usikker på er om jeg skal male den med emaljemaling av no slag!? Denne er helt rusten og egentlig litt for rød for min stil... Kom gjerne med innspill! ;)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig heldig du var :D
  Kjempe lekker lampe, men ville nok ha malet den. Den er kjempe stilig som den er også, men alt for rød for min smak og synes også som du sier at det er for rød til stilen din.. Du kan jo dra ned på Byggmakker eller noe sånt å se hva de har der... Kanskje det går an å få noe til å ta noe av det røde.
  Men det jeg ville gjort, hvis jeg hadde stilen din, var å malet den krakelert hvit :)

  SvarSlett
 2. jeg hadde beholdt den som den er, men det er jo meg da (LOL) synes ikke den er for rød. Bare stilig rustfarget. Synes det må være midt i blinken til stilen i stuen din nå jeg. og ikke minst til det nye bordet!!

  SvarSlett
 3. Prøv å se på maleteknikken som Drømmen om paradis (http://drommenomparadis.blogspot.com/) har brukt. Maler først hvis og så går ho over med litt grått.. Blei kjempe stilig, synes jeg.
  Noe sånt hadde jo passet bra det også, synes jeg :)

  SvarSlett
 4. Utrilig lekker! Jeg ville også beholdt den som den er, er bare sjarm med rust:) Og synes den passer perfekt inn i stilen din...

  SvarSlett

Koselige tilbakemeldinger